Et gammelt ordsprog siger, når du har én mulighed, er der monopol. Når du har to muligheder, er det et dilemma. Først når du minimum har tre muligheder, har du frihed til frit at vælge. Derfor er det Pengepilotens vision altid minimum at give dig tre muligheder blandt forskellige produkter og services. Derfor ender du ikke op med, at du skal vælge et produkt eller at du står i et dilemma. Når du sammenligner produkter og services på Pengepiloten, vil du altid frit have et valg. Det tror jeg på, giver dig et bedre grundlag for dit køb.

Oversigter

Pengepiloten hjælper dig med at give dig et overblik over dine muligheder igennem oversigter af produkter. Pengepiloten hjælper dig med at give overblik over lån af penge på internettet, A-kasser, fagforeninger, webhoteller, konkurrencer, TV pakker, forsikringer, bredbånd, rejser, gambling, mobil m. fl. Derved kan du enten finde det billigste produkt eller det bedste produkt. Det er ikke altid, at det billigste produkt, er det bedste produkt. Derfor giver Pengepiloten dig et hurtigt overblik over de enkelte produkters fordele og ikke blot prisen. Faktisk giver Pengepiloten dig ikke altid prisen, fordi det ikke altid gavner dig, når du skal danne dig et overblik.

Information

Derudover er det Pengepilotens vision at give brugbart information ud til dig i forbindelse med produkterne og emnerne. Denne information er skrevet uden faglig kendskab, men med en smule almindelig viden indenfor gældende emner og produkter. Informationen kan enten være meget dybegående eller overfladisk. Informationen vil være dybdegående, hvis der er tale om et emne, hvor der mange forhold, som du bør kende til. Informationen vil være overfladisk, hvis du blot hurtigt har brug for lidt viden om produkterne og emnerne.

Pengepiloten håber på at give dig gennemsigtighed, da du derved kan foretage et bedre køb.