Vind en carbon racercykel!

Vind en carbon racercykel til en værdi af 50.000 kroner! Du kan deltage i konkurrencen ved at klikke her. En carbon racercykel har en meget høj kvalitet og god komfort. Hvis du skal cykle hurtigt, eller blot være hurtigere end dine venner, så er racercyklen lige noget for dig. Forestil dig selv sidde på den, imens du racer afsted. Der er umuligt andre, der kan være hurtigere end dig, når du cykler på denne racercykel. Du kan både bruge den i byen og ude på landet, hvor du kan nyde den gode natur, samtidig med at du cykler.

Du deltager gratis i konkurrencen. Det vil sige, at du har alt at vinde, men ingenting at tabe.

Konkurrencen slutter den 5. august 2015 klokken 24.00. Du skal altså skynde dig at deltage i konkurrencen. Når du vinder cyklen vil du modtage de 50.000 kroner i august. Du får altså pengene der.

Bliv den hurtigste cyklist i dag med denne carbon racerykel!

 

Sådan deltager du i konkurrencen om en carbon racercykel

Du skal blot besvare et par spørgsmål omkring din livsstil for at kunne deltage i konkurrencen gratis. Pengepræmien har en værdi på 50.000 kroner, som du kan vinde helt gratis. Der er altså ingen risiko, kun alt at vinde ved at deltage. Få den lækre carbon racercykel.

Brug for en ny cykel

Hvis du er på udkig efter en ny cykel er denne konkurrence lige noget for dig. I stedet for at bruge mange tusinde kroner på en cykel, kan du blot vinde den helt gratis. Denne cykel er hver en cyklist drøm. Du kan køre stærkere end du nogen sinde har gjort før. Om du blot skal bruge cyklen i hverdagen eller weekenden til motion, så kan du bruge den. Der er ingen regler for brugen af cyklen. Det er kun dig, der sætter begrænsningen. Og hastighedsbegrænsningen! Kør på cykel som aldrig før!

 

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *