TV Pakker

Det kan være rigtigt svært at danne sig et overblik over de forskellige TV-pakker. Der kan være rigtigt mange penge at spare og rigtigt mange fordele at hente ved at vælge den rigtige TV-pakke. Markedet for tv-pakker er generelt set ret ugennemskuelig. Det kan være rigtigt svært at finde ud af, hvilken pakke, der er den billigste. Derfor har vi samlet en liste under her, hvor du kan danne dig et overblik over dine muligheder. Find din TV-pakke, under her, eller læs mere om tv-pakker længere nede på siden.

UdbyderTV PakkeKanaler/SignalOprettelsePris / MånedPris pr. År / mindsteprisKøb her!
Familie18 kanaler0 DKK389,00 DKK4.668,00 DKK
1.945,00 DKK
Køb her!
LokalAntenne
58 kanaler
0 DKK499,00 DKK5.988,00 DKK
2.495,00 DKK
Køb her!
Serier og filmInternet0 DKK89,00 DKK1.068,00 DKKKøb her!
SportInternet0 DKK229,00 DKK2.748,00 DKKKøb her!
Grundpakken25 TV kanaler595,00 DKK229,00 DKK
2.748,00 DKK
Køb her!
Mellempakken35 TV kanaler595,00 DKK409,00 DKK4.908,00 DKKKøb her!
Fuldpakken62 TV kanaler595,00 DKK509,00 dKK6.108,00 DKKKøb her!
TV Basis Pakke19 TV-kanaler399,00 DKK99,00 DKK1.188,00 DKKKøb her!
TV Plus Pakke33 TV-kanaler0199,00 DKK2.388,00 DKKKøb her!

Hvad er en TV pakke?

En TV-pakke er sådan set bare en virtual pakke, som indeholder en række af tv-kanaler. Du finder tv-pakker i mange forskellige størrelser, hvor du som regel kan vælge, hvor mange tv-kanaler, som du ønsker at have. Der kan også være specialiserede kanaler, som kun handler om et overordnet tema sådan som sport, natur, dyr, tv for børn eller nyheder. Der er en række af udbydere på markedet, som udbyder tv-pakker. Det kunne for eksempel være Viasat, Yousee, Telia med flere. Du finder også TV-pakker med pakkeløsninger sammen med bredbånd og telefoni, som giver dig en ekstra besparelse. Her kan du få mængderabat, hvilket kan gøre sådan en løsning særdeles attraktiv for dig.

Tv pakker sammenligning

Det kan spare dig mange penge, og give dig mange fordele at sammenligne tv-pakker og vælge den bedste og billigste løsning for dig. Der er rigtig stor forskel på pakkerne. Du kan spare mange hundrede kroner om måneden og mange tusindende kroner om året, ved at vælge den rigtige pakke. Omvendt kan du også få rigtigt mange flere kanaler, hvis du vælger den lidt dyrere pakke. Det kan give dig et rigtigt godt overblik, hvis du sammenligner de forskellige pakker.

TV pakker

TV pakker priser

Prisen på en tv-pakke varierer rigtigt meget. Nogle pakker koster blot omkring 70 kroner om måneden, hvorimod andre pakker koster op mod 500-6000 kroner. Der vil selvfølgelig være forskel på størrelsen på pakken og mængden af kanalerne.

Kan være svært at vælge

Det kan være rigtigt svært at vælge den rigtige løsning. Skal du vælge parabol, kabel eller bredbånd? Skal du vælge den lille, mellem eller store pakke? Det kan være noget af en jungle at skulle navigere i alle de løsninger og i alle de tilhørende priser. Forbrugerombudsmanden kræver, at udbyderne af tv-pakkerne oplyser en seks måneders mindstepris på de forskellige tv-pakker, men det giver ikke overblik over de første seks måneder eller overblik over flere år.

TV pakke

Du skal derfor passe på med at stirre dig blind på de første seks måneder, fordi at nogle udbydere bytter om på udgifterne og får deres pakker til at se mere attraktive ud. Pricerunner mener, at du kan danne dig et reelt billede af priserne, hvis du ser på en periode på to år.

For eksempel har Viasat parabol-tv-pakker vist sig være omkring dobbelt så dyre andet år sammenlignet med første år. Hvis du derimod ser på mange kabel-tv-pakker er det oftest lige omvendt. Her falder mange af priserne efter første år.

TV pakker priser

Sammenligninger viser, at tv fra bredbånd kan koste fra 3.000 kroner til 8.500 kroner om året. Heri kan der dog være telefoni, men sammenlignet med kabel-tv, hvor prisen varierer fra 600 kroner til 5.100 kroner om året, er det dyrt. Parabol-tv varierer fra 2.000 kroner til 5.000 kroner om året.

Gode råd inden du køber TV-pakke

  1. Først og fremmest er det vigtigt, at ud gør dig klart, hvilken type af tv-signal, som du gerne vil modtage. Her kan der være tale om signaltyperne kabel, parabol, antenne eller bredbånd.
  2. For det andet bør du gøre dig klart, hvilke kanaler, som du ønsker at kunne se. Hvis du skal have kanaler som TV3, TV2 Sport og TV2 film, anbefales det, at du undersøger markedet grundigt.
  3. For det tredje bør du kigge på de totale omkostninger over en periode på 2 år, fordi mange udbydere manipulerer med priserne, så perioder kan være billigere end andre.
  4. Hvis du vælger bredbånds-tv, bør du vælge en minimumshastighed på 10Mbit download-hastighed.
  5. Det kan være en god ide at bestille over nettet, hvor mange udbydere giver en online rabat.
  6. Hvis du gerne vil se DR1, DR2 og TV2 er en helt almindelig husantenne den billigste løsning.
Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *