Proteinpulver tilbud

Du kan finde mange forskellige tilbud på proteinpulver. Lige nu kan du spare 25 procent på alle kosttilskud deriblandt proteinpulver hos Bulkpowders, hvis du trykker på kampagnen under her. Bulkpowders er en af de førende på proteinpulver i Europa, hvilket betyder, at kvaliteten er i top, samtidig med at prisen er i bund på grund af stordriftsfordele. Du finder deres proteinpulver både i ren form og med smag. I deres proteinpulver er der hele 82 procent valleprotein, der er klar til at give dig den rigtige næring til at opbygge dine muskler.

SPAR 25 PROCENT PÅ PROTEINPULVER HER!

Protein tilbud

Du finder altså rigtige goder proteiner på tilbud. Når der er tale om proteinpulver, eksisterer proteinet altså i pulveret. Valleproteinet har oftest en meget høj kemisk værdi, der giver dig nogle af de bedste proteiner til, at du kan opbygge dine muskler. Mange mennesker indtager 30 gram valleprotein lige efter træning.

Proteinpulver erstatter ikke måltider

Det er vigtigt at pointere, at proteinpulver er et kost-TILSKUD. Det betyder selvfølgelig, at proteinpulveret ikke bør erstatte et måltid, men give dig ekstra proteiner på de ekstra tidspunkter. Du opnår derfor ikke de rigtige resultater, hvis ikke din kost er balanceret og fyldt med proteiner.

Proteinpulver tilbud

Hvad er proteinpulver lavet af?

De fleste proteiner i proteinpulver kommer fra mælk fra køer, hvor vallen er sorteret fra. Der kan være tale om proteinpulver, der er lavet på soyaprotein og som kommer fra soyaplanten. Af denne grund har proteinerne i proteinpulver oftest en høj kemisk værdi.

Hvad er protein lavet af?

Proteinet er opbygget strukturelt i enheder af aminosyrer, der er byggestenen for vævsproteiner som celler, muskler, bindevæv, albumin og knoglekollagen til at opretholde det, der kaldes for den osmotiske balance i blodet. Langt de fleste regulerende og kommunikerende stoffer i kroppen er dannet af aminosyrer. Her er der tale om hormoner, enzymer, transportproteiner og neurotransmittere. I dannelsen af protein, skal der normalt være 20 aminosyre, heraf 8 til 9 essentielle aminosyre. De såkaldte aminosyre er essentielle, fordi mennesket ikke selv kan danne disse og derved er de essentielle at skulle have igennem kosten. De 11 til 12 andre ikke-essentielle aminosyre kan mennesket selv danne i kroppen.

Hvad er dit proteinbehov?

Hvis ikke der indtages nok protein igennem kosten, vil vævsproteinerne nedbrydes til aminosyrer, der nedbrydes og forbrændes for at skaffe energi til den menneskelige krop. Proteintabet pr. dag. Er obligatorisk fra 20 til 30 gram. Dette er minimumsbehovet, der skal indtages igennem den daglige kost. Almindeligvis anbefales det, at indtagelsen af proteinet er 0,7 til 0,8 gram per. Kilo legemsvægt per dag. Det svarer for en almindelig person fra 56 til 76 gram. De fleste rådgiver dog sportsudøvere og bodybuildere til andre mængder. Her bliver der rådgiver til bodybuildere at tage helt op til 2 gram protein per kilo legemsvægt.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *