Proteinbar tilbud

Du finder heldigvis mange forskellige steder, hvor du kan finde proteinbar på tilbud. Derved kan du spare omkring 10-25 procent. Lige nu kører Bulkpowders et tilbud, hvor du kan spare 25 procent på eksempelvis proteinbar, men hvis du skal have mere med, har du også mulighed for at få 25 procent rabat på alle andre kosttilskud. Bulkpowders er en af de største udbydere i Europa, hvilket sikrer, at kvaliteten er i top, samtidig med at prisen er i bund på grund af stordriftsfordele.

SPAR 25 % PÅ PROTEINBAR HER!

Proteinbar udsalg

Der findes også udbydere, hvor du kan finde proteinbar på udsalg. Det sker ikke så tit, men hvis udbyderen har for mange på lager og ikke kun kan nå at sælge proteinbarerne, inden de bliver for gamle, kan der komme udsalg.

Proteinbar restsalg

Proteinbar på såkaldt restsalg sker ikke så ofte. Det kan dog forekomme. Du skal blot være opmærksom på, at proteinbarerne stadigvæk kan holde sig i lang tid ude i fremtiden, så du ikke står om en måned med 20 for gamle produkter.

Proteinbar erstatter ikke måltider

Proteinbar bør ikke bruges til at erstatte måltider, men derimod som værende et kosttilskud med stor vægt på tilskud. Med en proteinbar sikrer du, at du hurtigt og nemt kan få dit daglige indtag proteiner på de rigtige tidspunkter. Det er dog vigtigt at pointere, at du ikke opnår de rigtige resultater, hvis de kost ikke er rette tilrettelagt. Derfor er det vigtigt, at du følger de almindelige råd og får de makro- og mikronæringsstoffer, der anbefales.

Proteinbar tilbud

Hvad er en proteinbar lavet af?

Proteinbaren er oftest en bar, der indeholder mange proteiner samt en del kulhydrater. Der kan være meget stor variation i proteinindholdet. Der kan være små barer, som blot indeholder mellem 8 til 10 gram protein og der er andre, større proteinbarrer, der indeholder mellem 30 til 35 gram proteiner. Kulhydraterne sørger for at være med til at genopfylde musklerne glykogendepoter.

Hvad er protein lavet af, der er i proteinbar?

Proteinet er opbygget i det, der kaldes for aminosyrer. Aminosyrer er byggesten for blandt andet vævsproteiner som muskler, bindevæv, celler, albumin og knoglekollagen til at oprette den osmotiske balance i blodet. Derudover er de fleste stoffer, der kommunikerer, dannet af aminosyrerne. Dette er eksempelvis hormoner, enzymer, transportproteiner og neurotransmittere.  Oftest er et protein bygget op af 20 forskellige aminosyrer, der udgør strukturen i proteinet. Proteinet består både af essentielle og ikke-essentielle aminosyrer.

Hvor mange proteiner skal du have?

Hvis ikke du indtager nok protein, vil kroppen gå i katabolisme. Det sker ved at vævsproteinerne nedbrydes til aminosyrer, der laves om til energi og forbrændes. Minimumsbehovet pr. dag. Er 20 til 30 gram protein. Det anbefales dog, at du indtager fra 0,70 til 0,80 gram pr. kg. Legemsvægt pr. dag. Det svarer fra 50 til 80 gram protein, afhængigt af hvad du vejer. De fleste bodybuildere og sportsudøvere indtager dog andre mængder protein. Her bliver der rådgivet at indtage helt op til 2 gram protein pr. kg. Kropsvægt.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *