Mobil

Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder det rigtige sted at købe din mobil. Der kan være rigtigt mange penge at hente ved at købe mobiltelefonen det rigtige sted. Der er rigtigt mange forskellige priser på de forskellige mobiltelefoner, smartphone og iphones. Det kan nogle gange betale sig at købe sin nye mobiltelefon sammen med et abonnement. Mobiltelefonen bruges ikke blot til at ringe og skrive mere. Den bruges også til at gå på nettet, se filmen, arbejde og mange andret ting. Derfor er det vigtigt, at du finder den rigtige mobiltelefon. Find dit sted at købe en mobiltelefon under her!

UdbyderMobiltelefonerMed abonnementUden abonnementFind her
Nokia
Samsung Galaxy
Microsoft Lumia
JaNejFind her!
Iphone
Samsung
Microsoft Lumia
HTC
LG
Huawei
JaNejFind her!
Iphone
Samsung
HTC
Huawei
Flere
NejJaFind her!
Iphone
Nokia
Samsung
Mange flere!
JaNejFind her!

Mobil uden abonnement

Det kan faktisk være rigtigt svært at finde en mobil uden abonnement, men det er bestemt muligt. Du skal blot finde en forhandler af mobiler, der tilbyder, at du kan købe den uden abonnement. Du bør dog være opmærksom på, at du kan spare mange penge ved at købe en mobil sammen et abonnement. Du kan nemlig oftest få et særdeles favorabelt tilbud. Men det er altid en god ide at sammenligne priserne, så du ikke risikerer, at du snyder dig selv. Eksempelvis hvis du køber et abonnement med mobil, så bør du trække normalprisen på mobilen fra abonnement for derved at se, hvor meget abonnement selvstændig koster dig. Derved kan du sammenligne prisen med andre abonnementer med samme funktioner (tale, SMS, MMS og data) for derved at se, om der er en reel besparelse.

Mobil med abonnement

Førhen kunne du få store besparelser ved at købe mobilen sammen med et abonnement. I dag er abonnementerne meget billige sammenlignet med før i tiden, hvorimod at mobiltelefonerne er blevet meget dyrere. Derfor skal du finde besparelsen på mobilerne og ikke abonnementet. Du kan finde tilbud en gang imellem, hvor du kan finde store besparelser på mobiler. Du kan nogle gange spare op til 1.000 kroner.

Hvilke mobilmærker eksisterer? (Anno 2016)

Der er sket en stor udvikling på mobilmarkedet. I år 2000 var det mærker som Nokia, Ericsson, Siemens, Sanyo og Motorola, der var de mest populæreste. I dag er stort samtlige mærker forsvundet fra markedet. Du kan stadigvæk finde nogle gamle mobiltelefoner fra disse mærker, men deres markedsandel er virkelig lille. I dag er det Samsung, LG, Sony, HTC, BlackBerry, Nokia, Microsoft, Apple, Lenovo, Asus, Huawei, der udgør udbyderne på markedet i dag. Det er især Apple og Samsung, der har de populæreste modeller indenfor smartphone.

Mobiler med lang levetid (batteri)

De fleste mobiler (smartphone) har en stor skærm med høj opløsning, 4G, kamera, videoer, musikafspillere, utallige kørende applikationer, WIFI-hotspot og meget mere. Alle disse funktioner sørger for at levetiden for mobiler ikke er ret høj. De fleste oplever, at de minimum én gang om dagen må oplade deres mobil. Mobiler har udviklet sig i en ekstrem grad på mange områder, men ligesom med biler og i andre sammenhænge, er problemet batteriet. Mobiler, der skulle have en lang levetid, kan ikke engang garantere at kunne holde mere end to dage. Derfor bør du altid have en oplader på dig og eventuelt en batteribank, så du kan oplade mobilen på farten. Derved går du aldrig uden strøm på mobilen.

Top 10 mobiler med lang batterilevetid (Anno 2016)

  1. Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB
  2. Huawei Mate 8
  3. Sony Xperia Z3
  4. Sony Xperia Z3+
  5. Sony Xperia Z5 compact
  6. Samsung Galaxy S7 32 GB
  7. Sony Xperia X performance
  8. Google Nexus 6p 64 GB
  9. Google Nexus 6p 32 GB
  10. Huawei 9

Wiki

En mobiltelefon er en bærbar, håndholdt telefon. Telefonen kan ringe, men den kan også sende SMS-beskeder. Derudover kan man bruge de avancerede muligheder, der er på mobiltelefonen til at sende MMS-beskeder, e-post, surfe på nettet, tage billeder, optage en video, høre radio eller eksempelvis bruges som GPS. Mobiltelefonen er blevet så avanceret, at den bruges til mere end blot at være en bærbar, håndhold telefon. I dag kan mobiltelefonen betjenes med en følsom skærm, der kaldes for en smartphone.

Er mobiler skadelige?

Der var for nogle år siden stor debat omkring skadeligheden vedrørende mobiltelefoner. Men dette har en dansk undersøgelse lagt en stopper for. I år 2006 viste et danske studie med 420.095 mobilkunder, at risikoen for at udvikle hjernekræft fra lige stor, end hvis du ikke have mobiltelefon. Derudover konkluderede en svensk rapport fra år 2013, at der er ingen sundhedsskadelige virkninger ved brug af mobiler, tablets eller lignende.

 

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *