Lån til fritidsbolig

Du kan finde et lån til fritidsbolig på internettet allerede i dag. Her kan du hurtigt og nemt låne op til 400.000 kroner uden at stille sikkerhed. Du kan fra låne-udbyderens hjemmeside lave, udforme og sende din låneansøgning. Du skal blot udforme låneformularen, hvorefter låne-udbyderen vil validere din ansøgning. Bliver denne godkendt af låne-udbyderen kan du underskrive aftalen med dit NemID. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil bruge dit lån til fritidsbolig. Det er dig, der har magten over pengene. Det er altid en god ide at sammenligne blandt flere låne-udbydere. Derfor har vi udformet en liste, herunder, som du kan bruge til at sammenligne forskellige lån på internettet. Det er hurtigt, enkelt og nemt. Find dit lån til fritidsbolig, herunder.

[laanebelob]

Regler for at låne penge til finansiering af fritidsbolig

Hvis ud skal låne penge til at købe en fritidsbolig, så anbefales det, at du holder dig væk fra forbrugslånene på internettet. Du kan derimod finansiere med op til 60 procent med et realkreditlån. Resten af de 40 procent skal du enten selv betale og/eller finde finansiering et andet sted. Mange betaler måske selv omkring 20 procent og låner de 20 procent resten af banken. Gør du dette vil du stå med et realkreditlån og et banklån. Banklånet vil som regel være dyrere end realkreditlånet. Da du stiller med sikkerhed i fritidsboligen vil du oftest få en meget lavere rente, end hvis du eksempelvis optog et forbrugslån. Det vil du få, fordi banken og/eller realkreditinstituttet kan sætte din fritidsbolig på tvangsauktion, såfremt du er erklæret insolvent (konkurs).

Lån til fritidsbolig

Hvis du derimod skal låne penge til ting og sager i dit fritidshus og du ikke har mulighed for at få dig et lån i friværdi, så kan et forbrugslån være din eneste mulighed, hvis du ikke mener, at du har nok tid til at spare op.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *