Konkurrencer

At deltage i konkurrencer kan være en rigtig god måde, hvorpå du kan få mere ud af livet. Du har mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde rigtigt, rigtige mange forskellige ting og sager. Du kan for eksempel vinde rejser, der kan berige dit liv i ferierne. Du kan også vinde alt muligt andet som cykler og elektroniske produkter, der kan berige dit hverdagsliv. Du har faktisk også i nogle tilfælde mulighed for at vinde penge. Det kan være rigtigt sjovt at deltage i konkurrencer og du har endda mulighed for at vinde! Du finder en masse konkurrencer under her, som du kan deltage i!

KonkurrenceBeskrivelseDeltag her
Vind et ophold for to til Lübeck i julen.Deltag her!
Vind rejsekort til værdi af 5.000 kroner.Deltag her!
Vind Falck helbredstjek til værdi af 5.800 kroner.Deltag her!
Vind et lukseriøst ophold for to til din favoritby.Deltag her!
Vind en Ipad.Deltag her!
Vind vinduer og døre for 30.000 kroner.Deltag her!

Konkurrence

Det kan både være sjovt og berigelsesrigt at deltage i konkurrencer. Nogle gange kan du vinde ekstremt mange penge eller nogle fede præmier. Leder du efter konkurrencer, der også er sjove at deltage i, så skal du passe på med at deltage i alle mulige forskellige konkurrencer på nettet. Du bør være meget selektiv, fordi der er nogle konkurrencer, hvor det kræver, at udbyderen kan ringe til dig og spørge om en masse forskellige spørgsmål. Det kan være ret irriterende. Derfor bør du lige undersøge, hvilket betingelser, der er i forbindelse med lånet. Derved risikerer du ikke, at du bliver spammet med telefonopkald af diverse telefonsælgere eller andre i røret, som gerne vil lave en forbrugerundersøgelse.

Gratis konkurrencer

Du kan finde rigtigt mange gratis konkurrencer på internettet. Nogle gange skal du på den ene eller anden måde give noget igen. Der er for eksempel konkurrencer, hvor du skal købe et produkt, før du kan deltage i konkurrencen. Det ses også, at du skal deltage i en eller anden form for forbrugerundersøgelse, før du kan deltage i konkurrencen. Der er også andre konkurrencer, som rent faktisk er helt og aldeles gratis.

Vind konkurrence

Det kan være svært at vinde den konkurrence, som du deltager i. Du skal tænke på, at der er rigtigt mange andre mennesker, som deltager i samme konkurrencer. Derfor skal du ikke blive skuffet, hvis ikke du vinder. Du bør derimod blive glædeligt overrasket, hvis du rent faktisk vinder. Der bliver delt mange konkurrencer ud på internettet, så du har mulighed for at deltage i rigtigt mange.

Online konkurrencer

De fleste konkurrencer er rykket ind på internettet. Der er ikke mange, som kører konkurrencer ude i det virkelige liv, uden for internettet. Det ses stadigvæk en gang i mellem, men disse er sværere at finde og opstår som regel spontant.

Konkurrencer rejser

Du kan også deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde en rejse. Dette kan være rigtigt brugbart, fordi rejser giver rigtigt meget værdi til livet. Derudover kan det være rart at komme ned til varmen, når det er vinter og koldt i Danmark.

Sjove konkurrencer

Det er selvfølgelig vigtigt, at konkurrencerne for dig er sjove at deltage i. Det er bestemt ikke alle konkurrencer, der er lige sjove at deltage i. Derfor bør du lige undersøge, hvordan konkurrencen er bygget op. Hvis du deltager i sjove konkurrencer, er du ikke afhængig af at vinde, da du bare ved at deltage i konkurrencen har haft det sjovt. Hvis det er en kedelig konkurrence, og du ikke vinder, er der ikke sket noget positivt.

Konkurrencer med svar

Du finder konkurrencer, hvor du skal angive et svar. Her bliver du oftest stille et eller flere spørgsmål, hvor du skal kunne svare rigtigt på spørgsmålet, før du kan deltage i konkurrencen. Sværhedsgraden ved disse spørgsmål kan være meget forskellige, men du har oftest mulighed for at kunne Google spørgsmålet og svaret.

Konkurrencer for børn

Der er også mange konkurrencer for børn eller hvert fald konkurrencer, som børn også kan deltage i. Der kan være aldersbegrænsning på nogle konkurrencer, fordi konkurrencen kan handle om voksenligt indhold eller lignende. Som udgangspunkt er der dog ingen aldersbegrænsninger på konkurrencer på internettet.

Konkurrencer for unge

Der findes massere af konkurrencer for unge. Disse finder du blandt andet på Viunge, hvor du kan vinde biografbilletter, opskrifter, bøger og andre gadgets.

Konkurrencer på nettet

Der findes rigtigt mange forskellige hjemmesider på internettet, hvor du kan deltage i konkurrencer og vinde præmier. Kom og vind er et af de populæreste hjemmesider, hvor du har mulighed for at kunne deltage i en række af konkurrencer.

Deltag i konkurrencen

Der kan være forskellige krav, før du kan deltage i din valgte konkurrencer. På nogle hjemmesider skal du have oprettet en bruger. Andre steder skal du købe et produkt. Det kan også ske, at du skal deltage i en undersøge, før du kan deltage i konkurrencen. Det kan også være, at du skal tilmelde dig et nyhedsbrev, før du kan deltage i konkurrencen. Der kan være rigtigt mange forskellige betingelser, som du skal opfylde, før du kan deltage i konkurrencen.

SMS konkurrence

Du finder også en i mellem konkurrencer, hvor du rent faktisk bare sende en SMS til et telefonnummer med en bestemt tekst, for at du kan deltage i konkurrencen.

Hvad er lovligt?

Virksomheden kan lovligt bruge for eksempel konkurrencer og rabatkuponer i deres markedsføring, men det skal selvfølgelig være nemt og let for kunden at gennemskue kraven og betingelserne, der er i forbindelse med deltagelsen i konkurrencen og indløsningen. Dette blev lovligt fra den 1. juli 2011. Her blev det lovligt at bruge konkurrencer, rabatkuponer og lodtrækninger tillad i markedsføringen. Men virksomheden må selvfølgelig ikke vildlede forbrugeren.

Forbrugeren skal for eksempel ude problemer have mulighed for at kunne gennemskue betingelserne og om det samlede tilbud både er fordelagtigt og interessant for ham eller hende.

Virksomheden skal ved brug af konkurrencer oplyse:

  • Konkurrencebetingelserne og vilkårene
  • Værdien på præmien og geografiske begrænsninger
  • Chancen for at vinde gevinsten og antallet af præmier.
  • Hvornår vinderen bliver trukket, hvornår og hvor dette bliver offentliggjort.
  • Betingelserne forbundet med afhentning, levering og forældelsen på gevinsterne.

Konkurrence fra wiki’en

Konkurrencer stammer fra latin, concurrere, og betyder oprindeligt at løbe mod hinanden. Det betyder i praksis, enhver form for kappestrid eller prøven med kræfter. I vores tid har konkurrencer fået en stor betydning, blandt andet fordi sportslivet bygger på konkurrencen som drivkraft, og fordi økonomien er bygget op omkring konkurrenceforhold på markedet.

 

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *