Iværksætterlån

Det er muligt at finde såkaldte iværksætterlån uden om banken. Det er bare ikke sikkert, at du kan finde et attraktivt iværksætterlån. Der er flere låne-udbydere på internettet af iværksætterlån heriblandt Ferratum og Lendino. Du har også mulighed for at finde crowdfunding. Lån til iværksættere har som regel en relativ høj rente, medmindre du har mulighed for at stille sikkerhed i eksempelvis et hus eller lignende. Der er en relativ høj risiko forbundet ved at udlåne penge til iværksætter, hvilket er grunden til den relativt høje renter, der kan være ved et iværksætterlån. Du kan finde et iværksætterlån, under her.

  • Ferratum
  • Virksomhedslån
  • Lån 15.000 til 400.000. kroner
  • Pengestrømsanalyse
  • 6-12 måneder
  • Eksisteret i minimum 2 år
  • Årlig overskud er mere end 550.000 DKK

Sammenlign iværksætterlån

Det er altid en god ide at indhente flere lånetilbud. Som iværksætter skal du være meget opmærksom på dine omkostninger. Dette gælder også renteomkostninger i forbindelse med finansiering af sine driftsaktiviteter. Derfor er det helt essentielt, at du finder det billigste lån. Da du formentligt låner penge med en løbetid på minimum 12 måneder, kan du bruge ÅOP – årlige omkostninger i procent – til at sammenligne forskellige lån. Bruger du ÅOP kan du sammenligner priser på lån, uanset hvordan de er opbygget med hensyn til renter og gebyrer.

Iværksætterlån

Dine muligheder for at finde et lån til iværksættere hos Ferratum?

Hos Ferratum kan du optage et iværksætterlån, hvor det ikke er påkrævet, at du skal kunne stille sikkerhed for lånet. Du kan låne fra 15.000 til 400.000 kroner i en løbetid fra 6 måneder til 12 måneder. Du skal afdrage lånet på månedsbasis og det tager blot 5 minutter at lave og sende din ansøgning om et iværksætterlån. Ferratum vil udbetale pengene indenfor én arbejdsdag, såfremt at lånet bliver godkendt. Hvis du eksempelvis har problemer med likviditeten kan et lån hos Ferratum være det rigtige. Det anbefales dog altid, at du sammenligner priser på flere lånetilbud.

.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *