Hvad er RKI – Ribers Kredit Information?

RKI står for Ribers Kredit Information og er Danmarks største register over dårlige betalere. I dag drives og ejes RKI af Experian, der er verdens største bureau indenfor kredit information. Hvis man har en gæld, der er mere end 1.000 kroner, så risikerer man at komme i Ribers Kredit Information, hvis långiveren melder låntageren til bureauet.

  • Corudan
  • Bliv gældsfri
  • Gældsanalyse
  • Hvis du ikke kan låne penge
  • Hvis du er i RKI
  • Gældsrabat
  • Gældsrådgivning
  • Ansøg om hjælp

Ulemper ved at stå i RKI?

Hvis du står registreret i RKI, vil det være meget svært, hvis ikke umuligt at låne penge i Danmark. Man samtidig kan sige, at det heller ikke er særligt smart at låne flere penge, hvis man allerede har gæld, man ikke kan betale. Det vil højst sandsynligt bare betyde, at du gør din dårlige gælds-spiral endnu dårligere og tegne endnu mere gæld.

Fordele ved at være i RKI?

Det kan faktisk være en fordel at være i RKI, fordi man lukker alle muligheder for at låne penge. Hvis man har svært ved ikke at låne penge og ikke kunne betale dem tilbage, kan det være en fordel at komme i RKI hurtigt.

Hvordan fungerer Ribers Kredit Information

Det fungerer således, hvis en kunde har gæld for mere end 1.000 kroner og der er sendt rykkere, så kan den erhvervsdrivende melde kunden til Ribers Kredit Information. Det er i princippet alle, der kan få tilgang til disse kreditoplyningser i RKI, hvilket telefonselskaberne også gør brug af og derfor kan man risikere også ikke at kunne få et nyt mobilselskab.

RKI og SMS lån

Det vil aldrig give mening at optage et SMS lån, hvis du står i Ribers Kredit Information, netop fordi at SMS lån er meget korte og meget dyre i gebyr og renter

Hvilket lån kan man så optage, hvis man så i RKI?

I Luksusfælden giver de deltagerne muligheden for at omlægge deres lån, ved at de aftaler at optage ét stort lån, der vil vare i mange år. Derved betaler de alt deres gæld og alle de dårlige lån, der har en rente på minimum 20 procent, fordi lånene oftest har været forbrugslån, kviklån eller SMS lån. Ved at optage det nye lån, får de en mindre rente og en længere løbetid, der betyder, at ydelsen kommer væsentligt ned. Det samme lån, kan du optage. Det er det smarteste lån du kan optage.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Latest Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *