Hundeforsikring

Med en hundeforsikring sørger du for, at din hund altid er forsikret i tilfælde af din hund kommer til skade eller bliver syg. Hunden er en del af familien og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at din hund altid har det godt. Du sørger bedst muligt for din hund, hvis den er forsikret. Hvis din hund bliver syg, er det vigtigt, at den kan blive behandlet. Det kan blive dyrt for dig som ejer, hvis der skal fortages blodprøver og andre undersøgelser. Sørg derfor for at have en hundeforsikring. Du kan herunder sammenligne og finde din hundeforsikring!

UdbyderNavnBeskrivelseFind her!
TjenestetorvetIndhent tilbud på hundeforsikring.Indhent tilbud!
Findforsikring.dkIndhent tilbud på hundeforsikring!Indhent tilbud!
IF ForsikringHundeforsikringKøb her!

Hundeforsikring sammenlign

Der er rigtigt mange steder på internettet, hvor du kan indhente flere forskellige tilbud på en hundeforsikring. Det kan være en rigtig god ide at indhente sådan et tilbud, da du derved kan sammenligne disse og finde det bedste og billigste tilbud. Du kan spare penge og/eller finde den bedste forsikring til din hund.

Hvad kan en hundeforsikring dække?

 • Hvis din hund bliver syg, kan hundesygeforsikringen dække omkostningerne i forbindelse med behandlingen.
 • Mange racer er arveligt disponeret over nogle sygdomme. Derfor er det vigtigt, at dit forsikringsselskab dækker disse sygdomme.
 • Derudover skal du overveje, hvad din hund skal bruges til. Det kan være nødvendigt med en udvidet ansvarsforsikring.
 • Hvis du skal ud og rejse med din hund, er det vigtigt at forsikringerne også dækker for udlandet.
 • Hvis du selv bliver syg og ikke kan passe din hund, er det vigtigt at din hundeforsikring dækker pasning af hunden i for eksempel en hundepension.
 • Hvis din hund kommer til skade og har brug for genoptræning, er det vigtigt at hundeforsikringen også dækker dette.
 • Det kan desuden være vigtigt med en hundeforsikring i forbindelse med avling.

Hundeforsikringen kan blandt andet dække:

 • Undersøgelserne og behandlingen hos dyrlægen.
 • Medicinen, som dyrlægen giver hunden både under indlæggelse og konsultation.
 • Hundens tandbehandling efter skaden.
 • Et behandlingsforløb på op til 60 dage.

Hundesygeforsikring

Med en hundesygeforsikring får du erstattet udgifter til uforudset og pludselige hændelser og ulykker. Derfor gælder hundesygeforsikringen som regel ikke skader eller sygdomme, der hunanden har haft, inden sygeforsikringen blev tegnet. Derfor er det vigtigt, at du tegner denne forsikring tidligt, så du ikke risikerer, at denne ikke dækker din hunds sygdom.

Hundeforsikring priser

Der er rigtigt mange forskellige priser på hundeforsikringer. Det er vigtigt, at du ikke stirrer dig blind på prisen. De forskellige hundeforsikringer kan dække rigtigt mange forskellige forhold. Derfor er det vigtigt, at du også undersøger, hvad og hvor meget den enkelte forsikring dækker og derefter sammenligner ud fra prisen. Der er forskel på kvaliteten på hundeforsikringen.

Bedste hundeforsikring

Det er svært at komme med et bud på den bedste hundeforsikring. Det afhænger af dit behov. Skal du for eksempel aldrig ud at rejse med din hund, er det ikke vigtigt at dette er en del af forsikringen. Hvis du derimod skal rejse meget med din hund, er det vigtigt at forsikringen dækker udlandet også. Derfor er det vigtigt, at du analyserer dine egne behov og derved klarlægger, hvilket hundeforsikring, der passer til dig og din hund.

Hundeforsikring

Billig hundeforsikring

Vil du gerne have fat i en billig hundeforsikring kan det kun anbefales, at du indhenter et tilbud. Derved kan du få et overblik og vælge den billigste hundeforsikring.

Livsforsikring til hund

Det kan være en god ide, at du anskaffer dig en livsforsikring til din hund. Hvis din hund dør i en tidlig alder på grund af en ulykke eller sygdom, kan du få erstattet det beløb, som du har givet for din hund. Hvis du ønsker dig at købe en ny hund, kan du med det erstattede beløb, købe en ny.

Lovpligtig hundeansvarsforsikring

Hundeansvarsforsikringen er lovpligtig, når du har hund, men det kan være en god ide at skaffe sig mere end blot den lovpligtige hundeansvarsforsikringen. Regninger for dyrlægen kan være rigtig dyre og koste mange tusinde kroner. Hundeansvarsforsikringen dækker, hvis du hund skader andre eller deres ting. Det vil sige, at hundeansvarsforsikringen dækker ikke, hvis din hund kommer til skade eller bliver syg.

Udvidet hundeansvarsforsikring

Den udvidede hundeansvarsforsikring er til dig, der deltager i hundetræning og/eller til konkurrencer. Den udvidede hundeforsikring dækker blandt andet skader på folk, der frivilligt deltager med hunden. Derudover kan det være en god ide med en udvidet hundeansvarsforsikring, hvis andre skal passe din hund eller som har børn, der er 14 år.

5 gode råd
 1. En hundeansvarsforsikring er lovpligtig. Derfor er det vigtigt, at du tegner denne.
 2. Når du forsikrer din hund, kan du kun forsikre hunden fra 2 måneder til 4 år, og denne gælder ikke, når din hun er ældre end 10 år.
 3. Derudover dækker forsikringen hundens hvalpe indtil de er 14 uger og i den periode, hvor hvalpene er hos moren.
 4. Du kan tage din hund med på ferie i Europa, hvor forsikringen oftest dækker tre måneder, efter du er taget afsted på rejsen, men skal du afsted i længere tid, bør du tage kontakt til dit forsikringsselskab.
 5. En hundelivsforsikring skal tegnes, inden hunden er 5 år gammel.

For mere information

Du kan finde mange gode steder at få information. Leder du efter et forum, hvor du kan spørge og debattere omkring kæledyr, kan du besøge det engelske forum pet forum.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *