Gratis hjemmeside

Der er faktisk rigtigt mange steder, hvor du kan lave din hjemmeside helt gratis. Hvis du blot skal lave en lille hjemmeside, uden de store ambitioner om at skulle eskalere din hjemmeside, kan du sagtens bruge en gratis hjemmeside. Det kunne for eksempel være en personlig blog. Det er dog ikke ret dyrt i dag at lave en hjemmeside. Det koster ikke mange penge at købe et webhotel, domænenavn og eventuelt sætte et design op i WordPress. Er du på udkig på efter blandt andet webhoteller, finder du en oversigt, under her, hvor du kan sammenligne dem. Du kan længere nede på siden læse videre om gratis hjemmesider.

WebhotelNavnPris / månedAntal domænerPladsKøb webhotel
MeeboxPakke 1: 10 kr.
Pakke 2: 49 kr.
Pakke 3: 99 kr.
Pakke 1: 1
Pakke 2: 5
Pakke 3:
Pakke 1: 10GB
Pakke 2: 50 GB
Pakke 3: 100 GB
KØB WEBHOTEL HER!
Web10Pakke 1: 10 kr.
Pakke 2: 49 kr.
Pakke 3: 99 kr.
Pakke 1: 10
Pakke 2: 40
Pakke 3: 50
Pakke 1: 15GB
Pakke 2: 20GB
Pakke 3: 30GB
KØB WEBHOTEL HER!
Chosting.dkPakke 1: 22 kr.
Pakke 2: 39 kr.
Pakke 3: 67 kr.
Pakke 4: 122 kr.
Pakke 5: 183 kr.
Pakke 6: 224 kr.
Pakke 1: 2
Pakke 2: 5
Pakke 3:
Pakke 4: 2
Pakke 5: 5
Pakke 6: 10
Pakke 1: 5GB
Pakke 2: 10GB
Pakke 3: 15GB
Pakke 4: 5GB
Pakke 5: 10GB
Pakke 6: 15GB
KØB WEBHOTEL HER!
SurftownPakke 1: 11,88 kr.
Pakke 2: 48,75 kr.
Pakke 3: 73,75 kr.
Pakke 1: 1
Pakke 2: 10
Pakke 3: 20
Pakke 1: 10GB
Pakke 2: 20GB
Pakke 3: 30GB
KØB WEBHOTEL HER!
TeaminternetPakke 1: 29 kr.
Pakke 2: 49 kr.
Pakke 3: 79 kr.
Ingen info.Pakke 1: 3GB
Pakke 2: 5GB
Pakke 3: 10GB
KØB WEBHOTEL HER!
WebdomainPakke 1: 9 kr.
Pakke 2: 19 kr.
Pakke 3: 29 kr.
Pakke 1:
Pakke 2:
Pakke 3:
Pakke 1: 3GB
Pakke 2: 5GB
Pakke 3: 10GB
KØB WEBHOTEL HER!
Cliche hostingPakke 1: 1 kr.
Pakke 2: 14 kr.
Pakke 3: 24 kr.
Pakke 4: 39 kr.
Pakke 5: 49 kr.
Pakke 1: Ukendt
Pakke 2: Ukendt
Pakke 3: Ukendt
Pakke 4: Ukendt
Pakke 5: Ukendt
Pakke 1: 100MB
Pakke 2: 1GB
Pakke 3: 5GB
Pakke 4: 10GB
Pakke 5: 20GB
KØB WEBHOTEL HER!
One.comPakke 1: 14 kr.
Pakke 2: 40 kr.
Pakke 3: 55 Kr.
Pakke 4: 95 kr.
Pakke 1: 1
Pakke 2: 1
Pakke 3: 1
Pakke 4: 1
Pakke 1: 15GB
Pakke 2: 100GB
Pakke 3: 200GB
Pakke 4: 500GB
KØB WEBHOTEL HER!
UnoEuroPakke 1: 8 kr.Pakke 1:Pakke 1: 5GBKØB WEBHOTEL HER!

Webhotel uden begrænsninger hos Gigahost
GigahostPakke1: 29 kr. Pakke 1:Pakke 1: 35GBKØB WEBHOTEL HER

Bedste gratis hjemmesider

WordPress.com

Du kan få en gratis en gratis hjemmeside på WordPress.com. Her kan du få dit eget domænenavn, samt design til din hjemmeside. Hvis Pengepiloten.dk skulle have en hjemmeside på WordPress.com, vil denne hedde Pengepiloten.wordpress.com. WordPress.com er en af de populæreste gratis løsninger, som findes på internettet.

Blog.com

På Blog.com kan du lave din egen gratis hjemmeside. Det fungerer i høj grad ligesom WordPress.com, hvor du får dit domænenavn.blog.com. Blog.com er dog oftest nede og loader siderne rigtigt langsomt. Derfor kan de som udgangspunkt ikke anbefales.

Blogger.com / blogspot.dk

Blogspot.dk er også en rigtig populær måde, hvorpå du kan have en gratis hjemmeside, hvor det er nemt at styre og organisere indholdet, såvel som designet på hjemmesiden. Der er rigtigt mange på verdensplan, som gør brug af blogspot.dk

Weebly

Som uerfaren med hjemmesider er Weebly også rigtigt nemt at gå til. Det fungerer i høj grad ligesom ved de andre gratis hjemmesider og blog løsninger.

123hjemmeside.dk

Hvis du skal have en gratis 123hjemmeside.dk vil der være reklamer på hjemmesiden, som du ikke tjener penge på. Der er også begrænsninger med deres sæt op, men 123hjemmeside.dk har været populært til mange danskere, som gerne vil have en privat blog.

Wix.com

Wix.com er meget populært blandt mange brugere over hele verdenen. Her kan du vælge i mellem mange forskellige designs. Her har du også mulighed for at udvide til en mere professionel pakke med eget domæne, hvis du senere ønsker at gøre hjemmesiden mere professionel.

Ulemper ved gratis løsninger

Der er oftest en række af ulemper forbundet med disse gratis løsninger. Du kan som regel ikke få dit helt eget unikke domæne. Du får oftest et subdomæne til hovedet domænet. Derudover har du begrænsninger, når du skal lave et design til hjemmesiden. De fleste løsninger er desuden dårlige søgemaskineoptimeret. Hvis du skal have en professionel hjemmeside, så kan det i langt de fleste tilfælde ikke anbefales med et gratis løsning, generelt set.

Gratis hjemmeside med eget domæne

Du vil oftest ikke være i stand til at kunne finde en gratis løsning, hvor du kan få helt dit eget unikke domæne. Det skal du simpelthen købe dig til. Du skal tænke på, at et dansk domænenavn minimum koster 45 kroner pr. år. Derfor vil det være en udgift at give dig et gratis domænenavn. Du kan få dit eget subdomænenavn, som du for eksempel så med WordPress.com, hvor du kunne have et domænenavn, der for eksempel hed Pengepiloten.wordpress.com.

Gratis hjemmeside google

Hvis du har en brugerkonto hos Google(Du kan altid oprette en), så kan du lave en hjemmeside på Google Sites. Du kan gå til https://sites.google.com/site/sites, hvor du kan læse mere om, hvordan du laver en hjemmeside med Google Sites.

Gratis hjemmeside program

WordPress.org(Der er ikke tale om WordPress.com), også blot kaldet WordPress, er et af de bedste gratis hjemmeside programmer, som kaldes for et open source content management system. Med WordPress er der uendeligt mange muligheder. Der er allerede mange andre, som har lavet brugbare plugins, temaer og meget andet, som du kan bruge, oftest helt gratis. Hvis du leder efter et gratis hjemmeside program, kan WordPress klart anbefales. Pengepiloten.dk er opbygget i WordPress.

Gratis hjemmeside skabelon

Ved de fleste hjemmesider, hvor du kan få dig en gratis hjemmeside, har de en skabelon eller flere skabeloner for hjemmesiden. Oftest kan du lave nogle få modifikationer, men overordnet set er de opbygget efter samme fordel. Det giver selvfølgelig nogle ulemper og fordele. Først og fremmest kan du ikke lave din hjemmeside særlig unik, men du kan til gengæld ret nemt og hurtigt finde ud af den enkelte skabelon.

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside design

Det er sjældent, at du kan få et decideret gratis design, medmindre dette er en skabelon, som kan bruges af alle. Det vil sige, at du rent faktisk kan få en gratis hjemmeside med design, men at dette design ikke vil være unikt og vil blive brugt af andre hjemmesider også.

Gratis hjemmeside domæne

Hvis du skal have dit eget .dk domæne, så kan du som regel ikke få en gratis hjemmeside. Det koster minimum 45 kroner om året at have et .dk domæne, og derfor kan det ikke være gratis. Du kan dog få et subdomæne, som tidligere skrevet.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *