Fodbold i TV

Du har rigtigt mange muligheder for at kunne se fodbold i TV. Der findes rigtigt mange forskellige TV-pakker, hvor du kan få sportskanalerne, samt kanalerne, der viser Superliga, La Liga, Premier League og så videre. Det kan være ret dyrt at købe alle kanalerne eller den pakke, hvor du kan se alt fodbold i TV. Derfor kan du sammenligne forskellige tv-pakker, under her, eller læse videre om fodbold i TV, længere nede på siden.

UdbyderTV PakkeKanaler/SignalOprettelsePris / MånedPris pr. År / mindsteprisKøb her!
Familie18 kanaler0 DKK389,00 DKK4.668,00 DKK
1.945,00 DKK
Køb her!
LokalAntenne
58 kanaler
0 DKK499,00 DKK5.988,00 DKK
2.495,00 DKK
Køb her!
Serier og filmInternet0 DKK89,00 DKK1.068,00 DKKKøb her!
SportInternet0 DKK229,00 DKK2.748,00 DKKKøb her!
Grundpakken25 TV kanaler595,00 DKK229,00 DKK
2.748,00 DKK
Køb her!
Mellempakken35 TV kanaler595,00 DKK409,00 DKK4.908,00 DKKKøb her!
Fuldpakken62 TV kanaler595,00 DKK509,00 dKK6.108,00 DKKKøb her!
TV Basis Pakke19 TV-kanaler399,00 DKK99,00 DKK1.188,00 DKKKøb her!
TV Plus Pakke33 TV-kanaler0199,00 DKK2.388,00 DKKKøb her!

Fodbold i TV i dag

http://www.bold.dk/tv kan du se, hvilke kampe, der spilles i dag og på hvilken kanal. Det er en god hjemmeside at bruge, hvis du gerne vil have et overblik over programmet, som du har mulighed for at se. Du kan også bruge hjemmesiden til at danne dig et overblik over, hvilke kanaler, som du skal have, hvis du skal se fodbold i TV.

Live fodbold TV

Det er selvfølgelig sjovest at se live fodbold i TV’et. Du har som regel også mulighed for at se genudsendelser. Du kan også se live fodbold hos forskellige streamingtjenester som Viaplay.dk. Her kan du ikke streame alle kampe, men du har mulighed for streame rigtigt mange kampe som Superliga- og Champions League kampe.

Fodbold i TV

Fodbold live over nettet

Du har også mulighed for at finde en række af streamingtjenester, hvor du kan se fodbold live. Her skal du som regel købe en sportspakke, som koster fra cirka 160 kroner til 250 kroner.

Her kan du lovligt se fodbold på nettet

Der er rigtigt mange steder på internettet, hvor du kan se fodbold online, men det er ikke alle steder, hvor det er lovligt. Herunder kan du se, hvilke udbydere, der er lovlige udbydere af fodbold online på internettet.

  • TV 2 play
  • Viaplay
  • Eurosport Player
  • NuTv
  • Dplay.dk

Viaplay plejer at have det største udvalg af fodboldkampe.

Fodbold på mobilen

Hvis du har købt en tv-pakke hos en streamingtjeneste, har du mulighed for, at du kan se fodbold på din smartphone, tablet eller pc. Du skal selvfølgelig stadigvæk købe en sportspakke hos streamingtjenesten. Men det smart, hvis du gerne vil være i stand til at kunne se kampen, uanset hvor du er. Det er klart, at du skal have Internetadgang, før du kan se fodboldkampen.

Fodbold i byen

Du har også mulighed for at se fodbold på bar, pubs eller på en sportsbar. Her får du også det sociale, hvilket er en vigtig del af fodboldsporten. Du kan nyde en øl til og se kampen med nogle venner. Det giver giver en god stemning at se fodbold med andre. Men husk altid at det bør forgå fredeligt, uanset hvem der vinder og hvem der taber.

Brug eventuelt bettingsider

Mange bettingsider viser fodboldkampe, også selvom du ikke har oddset på kampen. Du skal have oprettet en bruger, før du kan se kampen. Det er bestemt ikke alle kampe, som bettingsiderne viser. Derudover er der som regel nogle begrænsninger med hensyn til skærmstørrelsen. Du risikerer selvfølgelig også at blive grebet af kampen og begynder at oddse på den. Har du det svagt spillerhjerte, bør du nok ikke se kampen igennem en bettingside.

Fodboldkampe ligger i de dyre pakker

Hvis du gerne vil se fodbold på tv’et igennem kabel tv, kan det koste relativt mange penge. TV-udbyderne vælger helt bevidst at lægge kanalerne, som viser fodbold i de pakker, der er størst og dyrest. Det kan sagtens koste mere end 500 kroner om måneden. Det er altså 6.000 kroner om året. Det er rigtigt mange penge. Derfor er det selvfølgeligt relevant at overveje en billigere løsning.

 

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *