Flybilletter

Der er rigtigt mange muligheder for dig i at finde flybilletter på internettet. Det kan være rigtigt svært at danne sig et overblik over de mange muligheder og over de mange priser. Det kan være en rigtig god ide at sammenligne de forskellige muligheder, da du derved kan få mange flere fordele og/eller spare mange flere penge. Du kan, under her, sammenligne dine muligheder for at finde flybilletter, eller du kan læse mere om flybilletter, længere nede på siden.

UdbyderDet kan du finde?Find her
Flybilletter
Hotel
Biludlejning
Find her!
HotellerFind her!
HotellerFind her!

Billige flybilletter

Hvis du har et lavt budget, kan du gøre flere forskellige ting, for at du kan finde billige flybilletter. Du kan først og fremmest rejse uden bagage, hvor du ikke tjekker bagagen ind, men hvor du blot tager håndbagage med. Herudover skal du være fleksibel med afgangstider, hvor du kan flyve ud meget tidligt og komme hjem meget sent. Du får simpelthen en billigere flybillet på dårligere tidspunkter, du rejser, fordi prisen bliver afgjort af udbud og efterspørgsel. Du kan derudover sammenligne blandt mange forskellige udbydere for derfor at vælge den billigste billet.

Spar penge ved at bestille hotel og fly samtidig

Hvis du allerede nu ved, at du skal have et hotel på din ønskede destination, har du mulighed for at spare penge, ved at bestille hotellet og flyet sammen. Du kan nogle gange få helt op til 50 procent besparelse på et hotel. Nogle gange kan du få en samlet besparelse på både flybilletterne og hotellet, hvorimod du andre gange blot opnå en besparelse på hotellet.

Brug søgemaskiner til at finde flybilletter til hele verdenen

Du finder mange søgemaskine, hvor du kan søge efter flybilletter, uanset om der er tale om Asien, Europa eller Australien. Du kan for eksempel bruge Momondo, som automatisk kommer op med den billigste billet. Det er rigtigt nemt og hurtigt at bestille en billet. Det kan du gøre fra din tablet, også når du befinder dig i udlandet.

4 tricks til at finde billigere flybilletter

Bestil dine flybilletter i god tid i forvejen

Du kan som regel spare en del penge, ved at du køber dine flybilletter i god tid. Mange flybilletter stiger i pris i ugerne op til selve afrejsen på grund af udbud- og efterspørgselsforholdet. Omvendt kan det også være et problem, hvis du bestiller din rejse i for god tid.

Vær fleksibel med tidspunkt for afrejse og for din destination

Du kan spare mange penge ved at være fleksibel, både hvad angår din destination og tidspunktet for din afrejse. Oftest vil du finde en dag, der er billigere end andre. Derudover er det oftest billigere at flyve til min lufthavne.

Slet din cookies, før du søger

Det er et lidt sjovt råd, men faktisk kan flyselskaberne bruge disse til at påvirke prisen, som du får vist.

Find den rigtige dag i ugen

Der er oftest en eller flere dage, der er lidt billiger end de andre dage, i den uge, hvor du rejser.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Latest Comments
  1. Lasse

    Er der nogen her der ved, hvorvidt det er billigere at købe tur-retur billet samlet, eller at købe billetten frem og tilbage individuelt?

    mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *