Dyrenes Redningskort

Med Dyrenes Redningskort er du tryg ved at lade dit kæledyr være derhjemme. Hvis der skulle ske dig noget, imens du er i byen kan andre se, at du har et kæledyr derhjemme, som nogen skal tage sig af. Du kan købe Dyrenes Redningskort for 39 kroner her. Hvis du eksempelvis ender på hospitalet med en blodprop, kan personalet på sygehuset se i din pung, at du har et kæledyr derhjemme, som nogen skal tage sig af. På Dyrenes Redningskort vil der stå kontaktoplysninger til en person, som kan tage sig af dit elskede kæledyr!

Sådan ser Dyrenes Redningskort ud!

Forside

dyrenes redningskort

Bagside

bagside af Dyrenes Redningskort

Solidt materiale

Dyrenes Redningskort er lavet af et solidt materiale, der gør, at det ikke går i stykker, hvis det bliver vådt. Derudover er formatet lave lige til pungen. Det er derfor nemt at opbevare i pungen, hvor andre hurtigt og nemt kan finde det, hvis der sker dig noget.

Husk at give kontaktpersonen en nøgle!

Det vil være en rigtig god ide at give en ekstra nøgle til den person, som står på Dyrenes Redningskort. Hvis ikke vedkommende har en ekstra nøgle og desuden ikke er registreret til at bo på adressen, kan det blive rigtigt svært for vedkommende at komme ind. Der er ikke ret mange låsesmede, der låser op til mennesker, uden dokumentation på, at de altså bor der. Derfor anbefales det, at du har givet en ekstra nøgle til vedkommende, der er kontaktpersonen på kortet.

Uanset hvilket kæledyr, du har derhjemme!

Du kan bruge Dyrenes Redningskort, uanset hvilket dyr, som du har derhjemme. Du kan selv skrive et dyr på, hvis ikke kortet har det som mulighed. Du skal derfor ikke være bange for at købe og bruge kortet.

Du kan også købe et klistermærke!

Du kan også købe et klistermærke, som du kan sætte på et vindue, som et brændvæsenet ved, at der er kæledyr i huset. Der sker rigtigt mange brænde hvert år i Danmark, hvor mange kæledyr omkommer. Du kan måske give dit kæledyr en chance for at overleve.

 

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *