DK-hostmaster

DK Hostmaster A/S er en dansk non-profit organisation, som administrerer det, der kaldes for DK-TLD, der står for Danish Top Level Domain. DK-Hostmasters administrer og koordinerer registrering af danske domæner,  overflyttelse af danske domæner, den årlige opkrævning på danske domæner, servicering og sletning af de danske domæner. Det er Dansk Internet Forum som 100 procent ejer DH Hostmaster. Registreringen af et DK-domæne skal foregå igennem DK-Hostermaster. Oftest køber du ikke domænenavnet igennem DK-Hostmasters, men hos et webhotel eller lignende. Du kan finde dit sted at købe dit domænenavn, under her eller læse mere om DK-Hostmasters længere nede.

WebhotelNavnPris for DK-domænePris for Com-domæneKøb domænenavn
Meebox49 kr.75 kr.KØB DOMÆNENAVN HER!
Web1045 kr.112,50 kr.KØB DOMÆNENAVN HER!
Chosting.dk100 kr.115 kr.KØB DOMÆNENAVN HER!
Surftown45 kr.199 kr.KØB DOMÆNENAVN HER!
Teaminternet79 kr.79 kr.KØB DOMÆNENAVN HER!
Webdomain45 kr.99 kr.KØB DOMÆNENAVN HER!
Cliche hosting149 kr.218 kr. / 2årKØB DOMÆNENAVN HER!
One.com75 kr.112,50 kr.KØB DOMÆNENAVN HER!
UnoEuro6,25 EUR12,50 EURKØB DOMÆNENAVN HER!

Webhotel uden begrænsninger hos Gigahost
Gigahost119 kr.119 kr.KØB DOMÆNENAVN HER

Antal og pris på domæner

DK-Hostmasters har opnået mere end 1 million dk-domæne-registreringer. Det koster 45,00 kroner om året som årlige gebyr på et dansk dk-domæne.

Dårlige anmeldelser på Trustpilot

DK-Hostmasters har mange dårlige anmeldelser på Trustpilot. Her har de en rating på 3,1 ud af 10,0.

DK-hostmaster

Validering af kontaktoplysninger fra år 2015

DK-Hostmaster indfører validering af kontaktoplysninger for alle .dk domæner, fordi der er kommet et nyt lovkrav, der lyder, at de skal have korrekte informationer for alle deres registranter, hvilket både gælder for nye og eksisterende registreringer af domæner. Dette vil betyde, at DK-Hostmasters skal validere registrantens oplysninger med data fra både CVR- og CPR-registreret. Der er allerede forventninger til, at dette kan blive et problem for mange registranter. Der er i forvejen omkring 50 procent af oplysningerne, der er korrekte, når der er tale om et registreringer fra virksomheder. Derfor er det vigtigt, at du korrekt har oplyst korrekte informationer, fordi det i værste tilfælde kan betyde, at du mister dit domænenavn, hvis du ikke har gjort det.

Tjek om domænenavnet er ledigt

Du kan på DK-hostmasters tjekke, om dit domænenavn er ledigt. Det kan faktisk være ret svært at finde et ledigt domænenavn. Find .dk domænenavn her.

Registrer domænenavn igennem en registratorer

Du skal registrerer dit domænenavn igennem et såkaldt registrator. Du kan finde en godkendt registrator i listen ovenover, hvor du kan købe og registrere dit domænenavn.

Hjemmeside og e-mail

Hvis du gerne vil bruge dit domænenavn til e-mail og til hjemmeside, så skal du kontakte din egen hostingudbyder, da DK-Hostmasters ikke kan hjælpe dig med dette. Nogle webhoteller og hostingudbydere kan hjælpe dig med at opsætte din hjemmeside og mail. Det kan DK-hostmasters ikke.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *