3 tilbud på flytning

Står du og skal til at flytte? Så er der mange penge at hente på at vælge det rigtige flyttefirma. Det kan godt betale sig at indhente tre tilbud på flytning, hvilket du kan gøre ved at klikke her. Hvis du indhenter tre tilbud, får du tre tilbud fra tre forskellige flyttevirksomheder fra dit lokalområde. Mange tusindende af opgaver er der allerede blevet tilbudt. Samlet set har kunderne sparet mere end 70 millioner danske kroner! Find og indhent tre tilbud på flytning herunder.

Hvordan indhenter du tilbud på en flytning?

Det er både hurtigt, nemt og enkelt. Du skal blot gøre følgende:

  • Vælg en 3-tilbud-service over her.
  • Beskriv din opgave på hjemmesiden.
  • Modtag 3 tilbud online på både din smartphone, Ipad og computer.
  • Vælg et flyttefirma.

Hvad er fordelen ved at indhente tilbud på flytning?

  • Du sparer op til 75 procent ved at indhente 3 tilbud på din flytning. Det skaber konkurrence blandt flyttefirmaerne og det kommer dig til gode som kunde.
  • Tilbuddene bliver afgivet indenfor få timer blandt mange hundrede af flyttevirksomheder. Du kan derfor nemt og hurtigt finde tilbud blandt rigtigt mange virksomheder.
  • Du bliver beskyttet, idet de fleste 3-tilbud-service kontrollerer, om deres flyttevirksomheder rent faktisk sørger for deres kunder. De tjekker op om de er CVR-registreret og hvem, der står bag virksomheden.

3 tilbud på flytning

Husk af melde din flytning til Borger.dk!

Det er vigtigt, at du melder din flytning til Borger.dk, hvis du skal undgå bøder. Det har du pligt til 5 dage efter, du har skiftet bopæl. Hvis du ikke gør det, kan du få en bøde. Hvis du eksempelvis flytter til Københavns Kommune og ikke rettidigt har meldt din flytning, vil du modtage en bøde på 1.000 kroner. Det er en rigtig styr bøde at få! Du kan anmelde din flytning på Borger.dk eller ved at klikke her.

Få information om at TV pakker!

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt information om TV pakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *